Artikkel

Abonnere på bil – ord og uttrykk

Les og lær om vanlige begreper som brukes om bilabonnement.

Abonnere på bil – ord og uttrykk

Bilabonnement

Et bilabonnement er en ny og innovativ måte å få din helt egen bil på. For en fast sum i måneden kan du ha en bil som er helt din uten bindingstid. Du kan også si opp abonnementet når du vil. Alle faste bilutgifter som forsikring, service og dekkskifte er inkludert.Gå til vårt bilabonnement

Bindingstid

Det er typisk at bindingstiden er en måned, men dette kan variere noe mellom tilbyderne. I noen tilfeller kan tilbydere tilby muligheten til å forlenge bindingstiden mot en lavere månedlig pris. Det er viktig å sjekke de individuelle vilkårene og betingelsene til hver tjenesteleverandør for å finne ut hvilken bindingstid som gjelder.

Bilmerker

Honk tilbyr et bredt utvalg av bilmerker for abonnement, inkludert Volvo , Volkswagen, BMW og Tesla. Med så mange tilgjengelige alternativer er kundene våre sikre på å finne den perfekte bilen som passer deres behov. Enten du leter etter en luksuriøs BMW eller en mer økonomisk Volvo, har vi det du ser etter. I tillegg, med Tesla-biler tilgjengelig, kan du få det siste innen elbilteknologi.

Se aktuelle biler for deg

Inkludert

Alle faste bilutgifter som forsikring, service og dekkskifte er inkludert i vårt bilabonnement. Dette betyr at de eneste ekstra kostnadene du trenger å dekke er drivstoff, parkering og bompengeutgifter.

Innskudd

Ikke hos oss. Vår tjeneste gjør at du kan lease en bil uten innskudd, og med det nyte bilen uten å måtte bekymre deg for store kostnader ved avtaleinngåelse. Gir deg fleksibiliteten til å bytte bil oftere, siden du ikke er bundet av både innskudd og bindingstid.

Leasing

Mange sammenligner bilabonnement med leasing. Det er fornuftig sammenligning, men vi pleier å si at bilabonnement er leasing av bil gjort på den moderne måten. Dette er ikke en tradisjonell leasingkontrakt slik du kanskje kjenner til den fra før av. Honks moderne metode innebærer at du har egen bil til en fast sum hver måned, med kortere eller ingen bindingstid og faste utgifter inkludert. Dette kan være et godt alternativ hvis du ikke ønsker å bli låst til en langsiktig leieavtale, eller hvis du ønsker fleksibilitet til å bytte bil med noen måneders mellomrom. Med dette alternativet kan du kjøre din egen bil uten å måtte bekymre deg for en langsiktig forpliktelse eller dyre månedlige betalinger.

Populært

Etter hvert som verden blir stadig mer digitalisert og sammenkoblet, ser vi et tilsvarende skifte i måten mennesker samhandler med og forbruker fysiske varer og tjenester. Et område hvor dette er spesielt tydelig er i bilindustrien, hvor bilabonnement blir et stadig mer populært alternativ. Denne trenden er blant annet merkbar i byene Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Pris

Med priser som starter på under 5000 kroner kan du finne den perfekte bilen for dine behov uten å tømme banken. Enten du leter etter en luksuriøs bil å reise på langtur i eller en praktisk bil for din daglige pendling, har vi alternativer som passer din lommebok.

Lurer du på om bilabonnement er dyrt, les Bilabonnement - lønner det seg økonomisk.

Størrelse

Honk tilbyr et bredt spekter av størrelser på bilene du kan få på bilabonnement. Med alt fra 2-setere til 7-setere tilgjengelig, er det en bil for alle her. Så enten du trenger en stor bil for en familietur eller en liten bil for en storbyferie, har vi det du trenger.

Se alle bilene du kan abonnere på


Del artikkel