Artikkel

Langtidsleie av bil - med full fleksibilitet

Hvis du er på utkikk etter langtidsleie av bil, bør du ta en kikk på fordelene du får med Honks bilabonnement-tjeneste.

Langtidsleie av bil - med full fleksibilitet

Det er mange som ser fordelene med en stabil langtidsleie av bil, men samtidig vet vi jo at hverdagen fort kan forandre seg mens en slik avtale løper. Alt fra årstidene, til familiesituasjon og jobb-bytter byr på endringer i hva slags bil man har behov for eller lyst på.

Honk har derfor utviklet en leietjeneste som gir fleksibiliteten du er ute etter ved leie av bil i en kortere periode, kombinert med stabiliteten i en langsiktig avtale. Vi har samlet en rekke tilbydere av bilabonnement under vår fane, og resultatet er en fantastisk mulighet skreddersydd ditt bilbehov.

Her kan du lese mer om bilabonnement

Bestem lengden selv

For hva sier du til en leieavtale som varer så kort eller så lenge som du selv føler for? Glem langvarig bindingstid og skjulte kostnader, og fokuser på det som er viktigst: Din bil-hverdag.

Vi har valgt å kalle det for bilabonnement, og langtidsleie av bil er definitivt en av mulighetene tjenesten legger opp til. Fordelene er mange, blant annet faste utgifter inkludert i månedsprisen og ikke noe krav til å utføre service på bilen. I tillegg er det mange brukere som er strålende fornøyd med at man ikke har innskudd ved avtaleinngåelse.

Stort utvalg

Din preferanse innen bil er viktig for deg, og vi sørger for at det alltid er et stort utvalg av kjøretøy å velge mellom når det skulle friste med et bytte. Uavhengig av om du ser etter firehjulstrekker, elbil, cabriolet eller varebil har du hos oss mulighet til å plukke det som frister mest. For selvsagt ser du etter et kjøretøy som passer din livsstil, og vi er her for å hjelpe deg med å finne det. Ta en kikk på utvalget hos Honk bilabonnement og skap bilhverdagen og stabilitet for dine behov.

Noen fordeler med langtidsleie av bil hos Honk

Del artikkel

  • Kampanje

    Nye regler - vanskeligere å kjøpe bil

    Fra 1. juli endres mulighetene for billån. Les her om dette gjelder deg.

    Les mer