Artikkel

Lease bil uten innskudd!

Ønsker du å lease bil uten innskudd? Hos Honk har du denne muligheten, med kort eller ingen bindingstid. Vi kaller det bilabonnement.

Lease bil uten innskudd!

Velkommen til en moderne leasing-løsning, skreddersydd for dine behov. For hvorfor skal det å lease en bil være knyttet til et stort innskudd før man i det hele tatt kommer seg ut på veien? Vi har ikke noe godt svar, så med vår tjeneste kan du lease bil uten innskudd. Bilen er din, og din alene, så lenge avtalen løper, og når vi først er inne på tid:

Se vårt utvalg av biler på abonnement

Kortidsleasing av bil

En rekke avtaler binder deg til leasing i flere år. Det til tross for at svært mange av oss kun trenger bil i en kortere tidsperiode. I dag kan man leie bil for en time eller to, og vi mener at leasingordninger bør følge samfunnstrendene. Derfor tilbyr Honk effektiv og oversiktlig korttidsleasing av bil med liten eller ingen bindingstid.

Leasing for en moderne livsstil

Honk har rett og slett fjernet mange av elementene som folk oppfatter som upraktisk med leasing. Bilabonnement er på mange måter leasing oppgradert til en versjon som passer folk med en moderne livsstil. Du skal enkelt kunne velge deg en bil av høy kvalitet her og nå, skreddersydd dine behov, akkurat i den tidsperioden det er nødvendig å ha den. Bilabonnement er leasing av bil på en moderne måte.

Det handler om å skape en leasingform som passer for de aller fleste av oss som ikke ønsker å kjøpe bil, men likevel har behov for mer enn leie på time- eller dagsbasis. Som bruker av vår tjeneste skal du selv legge føringen for hva som best passer deg både hva gjelder tidsperiode, geografi og biltype.

Her kan du lese mer om bilabonnement

Hvilke andre fordeler får jeg?

Når du leaser bil gjennom Honk sin bilabonnement-ordning er forsikringer, service og dekkskifte en del av totalpakka. På alt dette trenger du kun å forholde deg til den fastsatte summen for leasing per måned. Service trenger du heller ikke å tenke på. Du trenger kun å forholde deg til én fast sum for leasingen per måned. Både ryddig og praktisk

Faktisk er det bare utgiftene dine på drivstoff, bom- og parkering som ikke ligger inne i månedsprisen, i tillegg til en kostnad hvis man kjører over kjørelengden i avtalen.

Godt utvalg av biltyper over hele Norge

Vi har alle forskjellige behov, og der noen trenger en praktisk, liten bybil, trenger andre en skikkelig firehjulstrekker med god plass og motorkraft. Med vår versjon av leasing får du tilgang til en rekke bilmerker, for eksempel Volvo, BMW og Toyota. Kort fortalt: Uansett om det er reiser til fjellet, turer til barnehagen eller for den saks skyld begge deler, ønsker Honk å gi deg et alternativ til det å eie eller leie bil som gir god mening fra et økonomisk perspektiv.

Lease elbil uten innskudd? Ikke noe problem

Valgfrihet i bilhverdagen handler om mer enn merke og størrelse. For stadig flere er en moderne livsstil tett knyttet til bærekraft, og selvsagt er elbiler derfor en del av bilparken vår. I tillegg til å være et godt valg for miljøet, har også elbil en rekke andre praktiske økonomiske fordeler. Disse kan du for eksempel lese mer om hos Norsk elbilforening.

Se vårt utvalg av biler på abonnement

Del artikkel