Artikkel

Leasing av bil på den moderne måten

Det er en ny måte å lease en bil på, og den er en “game changer”! Bli med på den moderne måten å lease bil på.

Leasing av bil på den moderne måten

Så hva er denne nye måten å lease en bil på?

Dette er ikke leasing slik du kjenner det fra gammelt av. Honks moderne leasingmetode betyr at du har egen bil til en fast sum hver måned, med kort eller ingen bindingstid og faste utgifter inkludert. Dette kan være et flott alternativ hvis du ikke ønsker å bli låst til en langsiktig leieavtale, eller hvis du vil ha fleksibiliteten til å bytte bil med noen måneders mellomrom.

Avtalen kan også spare deg for mye penger, for glem heller ikke at med denne nye metoden for å lease gjør at du kan få bilen du ønsker uten å måtte legge ned noen penger i forkant.

Se biler i ditt område

Hvordan er dette forskjellig fra tradisjonell bil-leasing?

Med en tradisjonell leasingavtale blir det fort dyrt fordi du må betale et høyt innskudd på forhånd. Avtalen strekker seg gjerne over en lang tidsperiode, og i tillegg mister nye biler raskt verdi. Med leasing betaler du i hovedsak for den avskrivningen. Når du returnerer bilen ved utløpet av leieavtalen, får du heller ingen penger tilbake.

Vår moderne løsning på leasing er et flott alternativ for de som ønsker fleksibiliteten til å bytte bil ofte eller for de som ikke ønsker å forplikte seg til en langsiktig leasing. Med vår type leasing er alle faste bilutgifter inkludert i din månedlige betaling, noe som kan spare deg for mye penger og mas.

På tross av enkelte ulemper kan tradisjonell leasing av bil også være et fornuftig valg for enkelte. Det kan du lese mer i artikkelen vår om å eie, leie eller lease.

Hvordan fungerer vår type leasing?

Det er både enkelt og forutsigbart! Du betaler én regning hver måned, og trenger ikke bekymre deg for ekstra utgifter. Dessuten får du bruke bilen som din egen til du sier opp eller velger en annen bil.

Les mer om leasing-løsningen

Hva er fordelen med å bytte bil med noen måneders mellomrom?

Man kan fint gå lenger perioder uten å bytte bil, men du skal i hvert fall vite at muligheten ligger der. For eksempel kan det være forskjell på hvor man ønsker å kjøre samt hvilke type bil man ønsker avhengig av årstid. Og for noen av oss er det selvsagt en fristende tanke å kunne bytte litt, om ikke for noe annet enn å få litt variasjon inn i bilhverdagen. Har du lyst, har du lov!

Til syvende og sist kommer det ned på hva du vil ha og hva du trenger. Vurder budsjettet ditt, kjørevanene dine og dine personlige preferanser for å ta den beste avgjørelsen for deg.

Hva med leasing av elbil?

Selvsagt har vi i vår løsning mulighet for dette. Tross alt: Hvis du leter etter et bærekraftig, kostnadseffektivt og praktisk transportalternativ, er leasing av elbil et godt valg.

Når du leaser en elbil sparer du ikke bare penger på drivstoff, men du er også med på å redusere karbonavtrykket.

Enkelt, trygt og forutsigbart

Vår form for leasing er en trygg og forutsigbar måte å lease en bil på. Du slipper å tenke på alt det praktiske rundt bilhold, og kan i stedet fokusere på det som er viktig for deg.

Se biler i ditt område

Del artikkel