Artikkel

Trenger du bil, men synes det er stress å eie?

Hvis du syns det er stress å eie bil kan bilabonnement være noe for deg! Bilabonnement gir samme frihet som å eie eller lease, men mer fleksibilitet. En bekymringsfri måte å ha bil på, rett og slett!

Trenger du bil, men synes det er stress å eie?

Alt inkludert, fleksibelt og stressfritt

Månedsprisen inkluderer forsikring, service, veihjelp, dekkskift og dekkhotell. Det eneste du må dekke selv er drivstoff, bompenger og parkering. Bilen du trenger nå er ikke nødvendigvis den du trenger om noen måneder. Du kan bytte bil, pause eller avslutte abonnementet på kort varsel. Du slipper å tenke på verditap, bilhold og andre bekymringer som følger med det å eie bilen selv.

Er bilabonnement dyrt?

Ved første øyekast; kanskje litt. Men, husk at utgifter som drivstoff og bompenger kun utgjør en liten del av den totalen kostnaden ved å eie bil. I tillegg kommer forsikring, trafikkforsikringsavgift, service, veihjelp, dekkskift, dekkhotell og, størst av alle, verditapet. Alt dette slipper du å tenke på med bilabonnementet, der månedsprisen både er fast og uten skjulte kostnader.

Slik fungerer det

Del artikkel

Aktuelt

 • Kampanje

  Alltid ren bil med Autosale

  Book bilabonnement fra Autosale og få én gratis vask innvendig og utvendig hver måned. Så vil du alltid ha en skinnende ren bil!

  Les mer
 • Kampanje

  Gratis hjemlevering med Hellestø!

  Nå får du gratis hjemlevering på bilabonnement fra Hellestø Bilutleie ved 6 måneder binding. Mer stressfritt blir det ikke!

  Les mer
 • Kampanje

  Få laderabatt på elbilen din med Elton!

  Få 30% rabatt på lading de første 3 månedene med elbil-appen Elton, når du abonnerer på enkelte elbiler gjennom Honk.

  Les mer
 • Kampanje

  Lease bil uten innskudd

  Hvorfor skal man betale et innskudd når man leaser en bil? Vi har ikke noe godt svar, så med vår tjeneste kommer det ingen innskudd med bilen.

  Les mer