Volkswagen Passat

Gratis hjemlevering
Laderabatt

Denne bilen er utsolgt, men her er våre tilgjengelige biler

13 490 kr/mnd

  • Volkswagen Passat GTE
  • Volkswagen Passat GTE
  • Volkswagen Passat GTE
  • Volkswagen Passat GTE
  • Volkswagen Passat GTE
  • Volkswagen Passat GTE

Priser og abonnementsvarighet

13 490 kr / mnd
1 mnd binding
30 dager oppsigelsestid

Bilspesifikasjoner

Antall seter5
DrivstoffPlug-in hybrid
HjuldriftTohjulsdrift
Bagasje483L
FargeGray
Årsmodell2022

Volkswagen Passat GTE

Gjennomsnittlig daglig kjørelengde i Norge er 33 km (SSB, 2019). Så hvorfor ikke velge en ladbar hybrid som klarer alle de hverdagslige gjøremålene uten utslipp? Det beste fra to verdener - Passat GTE kombinerer en kraftfull TSI-motor med en utslippssfri elmotor, som yter tilsammen 218hk/400Nm. Den ladbare hybridbilen akselererer fra 0-100 km/t på 7,6 sekunder, og har en rekkevidde på inntil 50 kilometer med kjøring på ren elektrisitet, avhengig av temperatur og kjørestil.

Kampanjer

Gratis hjemlevering

Albjerk spanderer gratis hjemlevering til Oslo, Bærum, Asker, Ringerike, Modum, Hole, Drammen, Lier.

Laderabatt

Nå får du 30% rabatt på all lading av elbilen du har leid gjennom Honk Bilabonnement de tre første månedene av leieperioden. Når du har leid en elbil hos Honk vil du automatisk få en link hvor du kan aktivere rabatten hos Elton.

Eksperimentell funksjon
Denne teksten er skrevet av AI.

Vilkår for abonnementet

Abonnementet inkluderer

Gratis hjemlevering
Laderabatt

Denne bilen er utsolgt, men her er våre tilgjengelige biler

13 490 kr/mnd

Bilen leveres av

logo albjerkbil

Albjerk Bil AS grunnlagt i 1973, den gang Albjerk Auto, består av bilselskapene Albjerk Bil Drammen AS, Albjerk Bil Lier AS, Albjerk Bil Ringerike AS, Albjerk Bil Outlet AS, og Albjerk Bilutleie AS. Sammen er vi merkeforhandler av Audi, Skoda, Volkswagen og Volkswagen Nyttekjøretøy, i tillegg har vi servicekontrakt på SEAT. Albjerk Bil er den største forhandlergrupperingen av våre merker i regionen. Vi tilbyr salg av et stort utvalg nye og brukte modeller, samtidig som vi har delesalg av originale bildeler og tilbehør til din bil. I tillegg tilbyr vi en rekke verkstedtjenester, enten bilen din trenger service, EU-kontroll, reparasjon, rutereparasjon, ruteskift, bilvask, bulkfiks, bilutleie, dekkskift, dekklagring med mer. Vi har komplette ISO sertifiserte og topp moderne bilanlegg med en årlig omsetning på 2 milliarder kroner. Vi selger 6.500 nye og brukte biler i året, og har 250 dedikerte og dyktige medarbeidere. Vi setter alltid kunden først og ønsker å levere den beste kundeopplevelsen i bransjen. Vi har skapt en kultur basert på samarbeid, inkluderende holdning og et genuint ønske om å levere den beste tjenesten. På den måten opplever vi svært gode tilbakemeldinger fra kundene våre, både når det gjelder salg og service.

Fordeler med bilabonnement fra Albjerk Bilutleie AS:

  • Kort bindingstid, ingen innskudd
  • Stor bilpark
  • Service, dekkskift og dekkhotell inkludert
  • Innbytte av din bil. Vi kjøper gjerne bilen din. Ta kontakt for innbyttepris
Les mer og se ofte stilte spørsmål om Albjerk Bilutleie AS